Zeljković se ne boji

Predsjednik Nogometnog saveza BiH dobiva prijetnje smrću

“Od jučer sam dobio na desetine prijetećih poruka i naravno da ću to sve da prijavim MUP-u''
Sport / Nogomet | 23. 09. 2021. u 15:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od glavnih vijesti proteklih dana u Bosni i Hercegovini proteklih dana jeste prekinuti susret 10. kola Premijer liga Bosne i Hercegovine između Veleža i Borca, a danas se predsjednik Nogometnog saveza BiH Vico Zeljković našao na meti huligana.

Susret Veleža i Borca jučer je službeno registriran rezultatom 3-0 u korist banjalučkog tima, stadion Rođeni je suspendiran na šest utakmica, predsjednik Veleža Šemsudin Hasić suspendiran je iz nogometa na dvije godine, mostarskom timu su oduzeta tri boda i izrečena im je kazna od 10.000KM.

Nakon svih ovih događanja na adresu predsjednika Nogometnog saveza BiH Vice Zeljkovića stigle su prijeteće poruke prenosi portal Mondo.

“Od jučer sam dobio na desetine prijetećih poruka i naravno da ću to sve da prijavim MUP-u. Prijete mi ubojstvom i raznim glupostima, a mogu samo da kažem da se ne bojim i da me to neće pokolebati i da ću u budućnosti raditi kako treba”, poručio je Zeljković.

On nije želio da komentirati pojedine sudske odluke jer, kako je naglasio, to nije njegov posao.

“Nije moje da komentiram sudske odluke. Postoji komisija u Savezu koja delegira suce, svakodnevno je u komunikaciji s organima UEFA, organizira seminare, edukacije. Je li to na nekom ‘high levelu’? Vjerojatno da nije i da fale određene stvari, ali činjenica je da suđenje nije lošije nego što je bilo u prošlosti, nego se sada pokušavaju okrenuti teze jer nekim centrima moći nešto ne odgovara. Ali, to je njihov problem”, poručio je Zeljković, koji je potom dodao da neće biti tolerancije za slične događaje:

“Tako je. Zahtijevat ću još da se rade izmjene i dopune disciplinskog pravilnika i kazne moraju biti znatno drastičnije!”

Istakao je da mu je žao istinskih ljubitelja nogometa u Mostaru, kojih je mnogo više od onih koji su napravili nerede u duelu s Banjalučanima.

“Žao mi je svih istinskih navijača Veleža. Siguran sam da više od 90 posto navijača kluba s povijesti i tradicijom su pravi navijači, koji vole svoj klub i morat će ispaštati i ne gledati utakmice na svom stadionu zbog određene skupine ljudi, ako se mogu nazvati ljudima”, rekao je Zeljković na kraju.

Kopirati
Drag cursor here to close