"Suho zlato" poručuje navijačima

Nemanja Bilbija uvjeren da ovaj Zrinjski može dalje

Uzvrat se igra u u Bratislavi u četvrtak, 25. kolovoza s početkom u 20.30 na stadionu Tehelné pole.
Sport / Nogomet | 19. 08. 2022. u 13:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvoj utakmici playoff runde Uefine Konferencijske lige Zrinjski je svladao Slovan iz Bratislave rezultatom 1:0 pogotkom Nemanje Bilbije u samom finišu utakmice.

Nakon utakmice pred kamerama najbolji strijelac Premijer lige BiH i kapetan mostarskog Zrinjskog Nemanja Bilbija je rekao:

"Ne samo za mene, i za ove navijače i cijeli grad. Osjetili smo fenomenalnu atmosferu i prije utakmice i na utakmici. Možda je ovo najslađa pobjeda što je mogla biti."

"Moram pohvaliti sve četiri utakmice. Možda su bili neki trenuci gdje smo možda pali, oni su nas digli i evo", rekao je Bilbija pa govorio o plasmanu u grupnu fazu koja je sada realnija nego ikad kad su u pitanju bh. klubovi:

"Da kažem da ne može, slagao bih. Vidimo da može, vjerujemo svi u to. Osjetili smo fenomenalnu atmosferu i ponovit ću - mislim da možemo".

"Trenutno najvažniji, ali od toliko golova, ja volim sve golove jednako", odgovorio je na pitanje o težini gola koji je postigao u playoff rundi.

 
Još jedna dobra stvar za Zrinjski je da nitko nije dobio žuti karton, poslije suspenzije se vraća i najbolji igrač Plemića u Europi ove sezone, Niko Janković, te će Sergej Jakirović uz skoro oporavljenog Slobodana Jakovljevića imati sve igrače na raspolaganju za povijesnu utakmicu.
 
 
Uzvrat se igra u u Bratislavi u četvrtak, 25. kolovoza s početkom u 20.30 na stadionu Tehelné pole.
 
Ako Zrinjski obrani prednost postat će prvi bh. klub koji se plasirao u grupnu fazu nekog europskog natjecanja.
Kopirati
Drag cursor here to close