Oglasio se Real

Agent pozvao Viniciusa da se prestane ponašati kao majmun

Španjolski napadač Vinicius Junior golove slavi na specifičan način - plesom. Ipak, zasmetalo je to Pedru Castru, predsjedniku Udruge španjolskih agenata.
Sport / Nogomet | 16. 09. 2022. u 23:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ako zabijete gol i nakon toga plešete sambu, idite na Sambodrom (platforma za plesače u Riju, op.a). Na terenu moraš poštovati svoje kolege i prestati se ponašati kao majmun", rekao je Castro u emisiji El Chiringuito.

A sada se oglasio i madridski Real.

"Real Madrid osuđuje sve rasističke i ksenofobne ispade u svijetu nogometa i sporta, ali i u životu općenito, a posebno osuđujemo komentare koji su u posljednjih nekoliko sati upućeni našem nogometašu Viniciusu Junioru. Real Madrid želi pokazati ljubav koju gaji prema Viniciusu Junioru, nogometašu koji razumije da je jedini stav prema nogometu onaj baziran na radosti, poštovanju i sportskom ponašanju.

Nogomet je najglobalniji sport koji postoji i mora biti primjer kada su u pitanju vrijednosti suživota. Klub je dao ovlasti našim odvjetnicima da pokrenu pravne postupke prema svima koji rasističkim ispadima vrijeđaju naše igrače", navode u službenom priopćenju. VINICIUSOV PLES

Kopirati
Drag cursor here to close