Zlatibor

Poznati svi parovi četvrtfinala Kupa prijateljstva europskih klubova 2019

Četvrtfinalni mečevi su na programu sutra, a direktni prenosi svih utakmica su na kanalima Sport kluba, priopćio je PR tim Kupa prijateljstva europskih klubova.
Sport / Nogomet | 06. 06. 2019. u 21:55 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Fena / Poznati svi parovi četvrtfinala Kupa prijateljstva europskih klubova 2019

Posljednji dan grupne faze na Kupu prijateljstva europskih klubova, koji se igra na Zlatiboru od 4. do 9. lipnja, bio je veoma uzbudljiv, a završen je pravom dramom na meču između Sarajeva i Vojvodine poslije koje je poznato svih osam sudionika četvrtfinala. 

Parovi četvrtfinala na Kupu prijateljstva 2019, koje je na programu sutra, su sljedeći: 

Partizan – Olimpija (10.00)
Sarajevo – Željezničar (12.00) 

Crvena zvezda – Vojvodina (14.00)
Dinamo – Osijek (16.00). 

Već u prvoj utakmici dana viđena je spektakularna završnica, pošto je Osijek golom Meglića minut prije kraja utakmice uspio savladati Slobodu iz Tuzle i tako osigurati plasman u narednu rundu kao drugoplasirana ekipa iz D skupine. Osječani su tako zakazali duel s lokalnim rivalom Dinamom u četvrtfinalu, dok su igrači Slobode eliminirali s natjecanja na veoma bolan način. 

Naredni meč bio je duel između Dinama i Olimpije, a modri su potpuno nadigrali svoje rivale i na kraju slavili sa 1:0 što im je donijelo prvo mjesto u C skupini, dok je Olimpija sačuvala drugo mjesto C skupine. 

Crvena zvezda i Željezničar su podijelili bodove u posljednjoj utakmici A skupine, a taj rezultat je odgovarao i jednoj i drugoj ekipi. Zvezda je s osvojenim bodom ovjerila prvo mjesto u skupini, dok je Željezničar ugrabio drugo mjesto i kartu za četvrtfinale. 

A posljednja utakmica dana bila je spektakularna. Sarajevo je savladalo Vojvodinu s 2:1 poslije velikog preokreta i dva efektna gola Sabljice i Gusinjca, a u posljednjim trenucima utakmice golman bordo tima Sirčo je čudesnom intervencijom sačuvao prednost svoje ekipe. 

Na kraju i Sarajevo i Vojvodina će igrati u četvrtfinalu Kupa prijateljstva europskih klubova 2019 i to kao prvoplasirani i drugoplasirani tim iz B skupine, dok je Budućnost završila natjecanjem zbog manje danih golova od protivnika. 

Četvrtfinalni mečevi su na programu sutra, a direktni prenosi svih utakmica su na kanalima Sport kluba, priopćio je PR tim Kupa prijateljstva europskih klubova.

Kopirati
Drag cursor here to close