Premier League

Poznati kandidati za igrača sezone u Premier ligi, nema Cristiana Ronalda

De Bruyne i Salah konkuriraju za svoj drugi trofej nakon što je napadač Liverpoola bio najbolji 2018. godine, a belgijski veznjak 2020. Ostali nisu imali čast biti proglašeni nogometašem godine.
Sport / Nogomet | 14. 05. 2022. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Manchester City News / Kevin De Bruyne i Cristiano Ronaldo

Engleska Premier liga objavila je imena osmorice kandidata za nogometaša godine, a zanimljivo na listi nema zvijezda Manchester Uniteda i Liverpoola Cristiana Ronalda i Sadia Manea.

Kandidati za prestižnu nagradu su Mohamed Salah (Liverpool), Kevin De Bruyne (Manchester City), Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Bukayo Saka (Arsenal), James Ward-Prowse (Southampton), Joao Cancelo (Manchester City), Son Heung-min (Tottenham) i Jarrod Bowen (West Ham), piše Hina.

De Bruyne i Salah konkuriraju za svoj drugi trofej nakon što je napadač Liverpoola bio najbolji 2018. godine, a belgijski veznjak 2020. Ostali nisu imali čast biti proglašeni nogometašem godine.

Zanimljivo, na listi nema Ronalda koji je ove sezone u prvenstvu zabio 18 golova za ManU, te Manea koji je postigao 15 pogodaka za Liverpool.

Obožavatelji mogu glasovati do ponedjeljka, a potom će njihovi glasovi biti zbrojeni s onima 20 kapetana klubova i povjerenstvom nogometnih stručnjaka koji će odlučiti pobjednika.

Prošle sezone za najboljeg igrača proglašen je branič Manchester Cityja i portugalske nacionalne vrste Ruben Dias.

Kopirati
Drag cursor here to close