Argentina

Ozlijeđeni Messi na popisu za reprezentaciju

Argentinci nastavljaju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, a ovog mjeseca očekuju ih dva velika derbija protiv Urugvaja i Brazila.
Sport / Nogomet | 08. 11. 2021. u 08:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lionel Messi našao se na spisku Lionela Scalonija za naredne utakmice reprezentacije Argentine.

Argentinci nastavljaju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, a ovog mjeseca očekuju ih dva velika derbija protiv Urugvaja i Brazila.

Scaloni je prije nekoliko dana objavio spisak igrača za ove utakmice, a na njemu se našao i Messi iako je trenutno ozlijeđen.

Ipak, Messi u ugovoru PSG-a ima klauzulu da mu je reprezentacija prioritet i klub mu ne može zabraniti da ide na okupljanje iako je jasno kako nije u potpunosti spreman za igru.

Sportski direktor PSG-a, Leonardo, izjavio je kako nisu suglasni s tim da Messi ide na okupljanje reprezentacije Argentine i da mu nema smisla što ga je Scaloni uopće stavio na spisak.

"Nismo suglasni da pustimo igrača da ide igrati za reprezentaciju ako nije dovoljno spreman. On je u fazi oporavka i takav će ići na okupljanje. Nema mi smisla što ga je Scaloni pozvao i mislim da FIFA mora da riješi takve situacije", rekao je Leonardo.

Messi se ozlijedio prije desetak dana na meču protiv Lillea, te je propustio dvije prethodne utakmice PSG-a protiv Leipziga i Bordeauxa.

Kopirati
Drag cursor here to close