Jedan od najboljih

Gdje se Messi vidi u budućnosti?

Messi je izjavio da ga je povrijedilo nakon što je predsjednik Barcelone Laporta u jednom intervjuu izjavio da je do posljednjeg trenutka očekivao da će se predomisliti i igrati besplatno.
Sport / Nogomet | 01. 11. 2021. u 10:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najboljih nogometaša u povijesti, a danas napadač PSG-a, Lionel Messi, u razgovoru za španjolski SPORT progovorio je o svom odlasku, novom životu, ali i gdje se vidi u budućnosti.

Messi je izjavio da ga je povrijedilo nakon što je predsjednik Barcelone Laporta u jednom intervjuu izjavio da je do posljednjeg trenutka očekivao da će se predomisliti i igrati besplatno:

''Istina je da sam ja učinio sve što sam mogao da ostanem u klubu. Nikad se od mene nije tražilo da igram besplatno, prepolovio sam svoju plaću i nikad mi to nije predstavljalo problem. Moja želja i želja moje obitelji bio je ostanak u Barceloni. Ponavljam, nitko me nije pitao da igram besplatno. Zato mislim da su predsjednikove riječi neprimjerene. To me je sve pogodilo, ovakve situacije čine da ljudi misle o meni loše, mislim da to ne zaslužujem'', kazao je, prenosi HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close