Nema više nade

Potvrđeno da je iz potonulog zrakoplova izvučeno tijelo Emiliana Sale

"Tijelo koje je stiglo danas u luku je i službeno identificirano kao tijelo nogometaša Emiliana Sale", objavila je policija u četvrtak navečer.
Sport / Nogomet | 08. 02. 2019. u 07:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijelo koje je pronađeno u malom zrakoplovu dva tjedna nakon njegovog nestanka identificirano je kao tijelo Emiliana Sale, 28-godišnjeg nogometaša koji je samo nekoliko dana prije nestanka potpisao za Cardiff City u najvećem transferu u povijesti velškog kluba.

"Tijelo koje je stiglo danas u luku je i službeno identificirano kao tijelo nogometaša Emiliana Sale", objavila je policija u četvrtak navečer.

"Obitelji Emiliana Sale i pilota Davida Ibbotsona, koji je također nestao u nesreći, su obaviještene i imaju potporu naših institucija u ovim teškim trenucima, dok smo svi s njima i u mislima."

Olupina zrakoplova s jednim tijelom pronađena je u ponedjeljak. Izvlačenje tijela trebalo se provesti ranije u utorak ujutro, ali je zbog vremenskih nepogoda operacija službeno započela u poslijepodnevnim satima.

Avion koji je Salu prevozio iz Nantesa u Cardiff, nestao je s radara 21. siječnja oko 20 sati.

Odmah se posumnjalo da se po velikom nevremenu srušio u olujno more, a nakon što je tri dana kasnije obustavljena službena potraga, pokrenuta je privatna za koju je preko interneta prikupljeno više od 300 tisuća eura.

Od Sale su se proteklih dana opraštali mnogi nogometaši, kao i klubovi iz raznih liga. Problem u odnosima između Nantesa, za kojeg je Sala igrao do siječnja, i Cardiffa je odšteta jer francuski klub unatoč tragediji zahtijeva da mu se isplati odšteta od 17 milijuna eura i Velšanima prijeti tužbom.

Kopirati
Drag cursor here to close