Teške optužbe

Kubanka optužila Maradonu za silovanje prije 20 godina

Kubanka je otkrila kako je sve nastalo na putovanju u Argentinu sa Maradonom 2001. godine.
Vijesti / Crna Kronika | 23. 11. 2021. u 10:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kubanka Mavys Alvarez optužila je pokojnog Diega Maradonu na konferenciji za medije da ju je prije dvadeset godina silovao dok je bila tinejdžerka i "ukrao joj djetinjstvo", piše Reuters.

Alvarez sada ima 37 godina, a svjedočila je prošlog tjedna pred sudom argentinskog Ministarstva pravosuđa koji istražuje njene navode o trgovini ljudima, protiv bivših Maradoninih bliskih prijatelja, povezane s događajima kada je Alvarez bila šesnaestogodišnjakinja, prenosi N1.

Kubanka je otkrila kako je sve nastalo na putovanju u Argentinu sa Maradonom 2001. godine. Tada je Argentinac imao 40, a Alvarez 16 godina. Ona je također svjedočila da je Maradonu upoznala na Kubi kada se liječio od ovisnosti drogama. Tridesetsedmogodišnjakinja tvrdi kako ju je Maradona silovao u Havani, dok je njena majka boravila u susjednoj sobi.

''Pokrivao mi usta, silovao me, ne mogu previše razmišljati o tome. Sva moja nevinost mi je ukradena'', rekla je Mavys Alvarez

Matias Morla, Maradonin odvjetnik prije njegove smrti, nije odgovorio upite novinara. Reuters nije mogao identificirati druge Maradonine pravne zastupnike u tom slučaju.

Mavys Alvarez ističe kako je njena obitelj dozvolila vezu sa Maradonom, unatoč velikoj razlici u godinama, samo zbog Maradoninog prijateljstva sa pokojnim predsjednikom Kube Fidelom Castrom.

''Moja obitelj to nikada ne bi prihvatila da kubanska vlada nije bila uključena. Bili su primorani na drugi način prihvatiti vezu koja nije bila dobra ni za njih, ni za bilo koga. Teško je biti u Argentini, vidjeti da je on svuda, on je idol, a u isto vrijeme sve čega se sjetim o njemu kao osobi je ružno'', navodi Alvarez.

Kopirati
Drag cursor here to close