Podjela bodova

Kiša golova i kartona: Zrinjski s igračem manje do boda u Posušju

U utakmici 12. kola Premijer lige BiH HŠK Posušje i HŠK Zrinjski odigrali su 2:2, a svi golovi pali su u prvom dijelu.
Sport / Nogomet | 29. 10. 2023. u 20:30 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Posušje i Zrinjski odigrali su sadržajan hercegovački derbi koji je završio s četiri gola (2:2), ali i šest žutih kartona te jednim crvenim kartonom.  

Odlično prvo poluvrijeme donijelo je pogodak već u 2. minuti. Na centaršut Ćuže loše je reagirao vratar Franko Kolić što je iskoristio Nemanja Bilbija i iz neposredne blizine pogodio za vodstvo Zrinjskog.

Ipak, domaći su izjednačili u 24. minuti. Bivši igrač Zrinjskog Karlo Kamenar je centrirao a Ivan Marić, također bivši Plemić, pogađa za 1:1. U 34. minuti Zrinjski ponovno vodi, asistent je Bilbija, a strijelac Antonio Ivančić.

I onda pred sam kraj poluvremena puno nervoze. Tarik Ramić udario je u glavu Kamenara i sudac Ermin Sivac pokazao mu je izravni crveni karton. Kada se sve napokon smirilo Posušje stiže do izjednačenja.

U trećoj minuti sudačke nadoknade pogodio je Dominik Begić, a opet je asistent bio Kamenar. 

Drugi dio bio je nemjerljivo manje sadržajan, a kako je vrijeme odmicalo bilo je jasno da su i jedni i drugi zadovoljni ovim bodom. 

Inače, sudac Sivac imao je pune ruke posla a osim crvenog kartona podijelio je još šest žutih, četiri domaćinu i dva gostima. 


Standings provided by Sofascore
Kopirati
Drag cursor here to close