'Do viđenja, Bože'

Porukom 'Godbye' navijači Milana rasplakali Zlatana Ibrahimovića

Navijači Milana fantastičnom su se koreografijom oprostili od Zlatana Ibrahimovića. Podigli su transparent na kojem su crveno-bijelim slovima ispisali 'Godbye', poigravši se sa riječima na sjajan način.
Sport / Nogomet | 04. 06. 2023. u 23:26 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Umjesto uobičajenog 'Zbogom' ('Goodbye'), navijači Milana su poručili: 'Do viđenja, Bože' ('Godbye'). Ibrahimovića je ova korogafija toliko pogodila da nije niti pokušao suzdržati suze.

Tek nakon toga je mogla započeti utakmica Milana i Verone koja se bori za ostanak u Serie A.

Naime, posljednje kolo Verona i Spezia su dočekali s istim brojem bodova, 31, a na tome su i ostali jer je Verona poražena kod Milana 3:1, a Spezia je izgubila kod Rome 2:1.

Verona je u Milanu imala 1:1 do 85. minute kada je dvoboj odlučio Portugalac Rafael Leao koji je postigao dva gola, u 85. i 92. minuti, za konačnih 3:1. GOLOVI

Bliže ostanku bila je Spezia koja je na Olimpicu vodila protiv Rome od šeste minute kada je strijelac bio Nikolaou. U 43. je izjednačio Zalewski i sve do 90. minute Spezia je imala 1:1, rezultat koji ju je ostavljao u Serie A. No, tada je dosuđen jedanaesterac za Rimljane, a precizan za konačnih 2:1 bio je Paulo Dybala.

Verona i Spezia iduće nedjelje igraju utakmicu vrijednu ostanka u eliti, a ranije su izravni ulazak u Serie A osigurali Frosinone i Genoa, dok će posljednje, treće mjesto u Serie A popuniti ili Cagliari ili Bari koji igraju finale dodatnih kvalifikacija.

Inače, pobjedom je Roma ostala na šestom mjestu ljestvice, a time je sebi osigurala Europsku ligu iduće sezone, natjecanje gdje je u aktualnoj igrala finale protiv Seville.

U Konferencijsku ligu će sedmi Juventus koji je golom Chiese pobijedio Udinese u gostima 1:0.

Atalanta je na domaćem terenu lako pobijedila Monzu 5:2 čime je osigurala ostanak na svojoj petoj poziciji, a to joj donosi igranje Europske lige iduće sezone.

Igrač utakmice bio je Nizozemac Teun Koopmeiners koji je postigao tri gola, a tome je dodao i jednu asistenciju. GOLOVI

Bologna je u gostima pobijedila Lecce 3:2 golovima Arnautovića, Zirkzeea i Fergusona u 96. minuti. GOLOVI

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close