UEFA Konferencijska liga

Poruka dobrodošlice za navijače Zrinjskog: Scene u Nizozemskoj na kakve nismo navikli

Večerašnja utakmica na AFAS stadionu igra se od 18:45 sati, te je poznato da će i Zrinjski imati podršku svojih navijača.
Sport / Nogomet | 30. 11. 2023. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši mostarskog Zrinjskog večeras od 18:45 igraju u gostima protiv AZ Alkmaara utakmicu petog kola grupne faze Konferencijske lige. Prvak BiH i večeras će imati podršku svojih navijača, a organizatori su se maksimalno pobrinuli da oni budu dočekani na najbolji način što na ovim prostorima baš i nismo navikli gledati.

Zrinjski je u prvom meču ovih ekipa u Mostaru nakon nestvarnog preokreta slavio sa 4:3 i sigurno je da će bh. tim i večeras u Alkmaaru dati maksimum da ostvari što bolji rezultat.

I AZ poput Plemića ima jednu pobjedu u prethodne četiri utakmice i tri poraza, te je jasno da se od nizozemskog kluba dosta više očekivalo.

Foto: SportSport.ba / Fan zona

Večerašnja utakmica na AFAS stadionu igra se od 18:45 sati, te je poznato da će i Zrinjski imati podršku svojih navijača. Ultrasi su otišli i put Nizozemske da podrže svoj klub, a u Alkmaaru su spremni za dolazak navijača Zrinjskog.

Ekipa portala SportSport.ba koja se nalazi u Alkmaaru zabilježila je scene koje na ovim prostorima baš i nismo navikli gledati kada su navijači u pitanju.

Naime, navijači Zrinjskog će se okupiti danas na Trgu Paardenmarkt i organizatori su se pobrinuli da se oni osjećaju dobrodošlo. Okupljanje je zakazano od 15 do 17 sati, te će na spomenutom trgu navijače mostarskog kluba dočekati i fan zona.

Foto: SportSport.ba / Trg u Alkmaaru

Organizatori su se itekako potrudili oko svega, a ono što je najugodnije iznenađenje jeste da je tu i poruka za navijače Zrinjskog što je svakako za svaku pohvalu.

"Dobrodošli Zrinjski Mostar fans", piše na displayu koji se nalazi na Trgu Paardenmarkt. Osiguran je i prostor, odnosno fan zona u kojoj će boraviti navijači Zrinjskog sve do polaska na meč.

Foto: Bljesak.info / Poruka dobrodošlice za navijače Zrinjskog

Također, stadion AZ-a je od spomenutog trga udaljen nekih 45 minuta hoda, no navijači Zrinjskog će imati organiziran prijevoz autobusima prema stadionu AFAS.

Prijevoz je zakazan od 16:45 sati, a svi oni koji budu došli privatnim automobilima će imati osiguran parking na stadionu koji će biti otvoren dva sata prije utakmice. Također, prijevoz navijačima Zrinjskog osiguran je i nakon meča autobusima do glavne željezničke stanice.

Domaći su se potrudili maksimalno da osiguraju sve uvjete za navijače bh. prvaka što je zaista za svaku pohvalu.

Kopirati
Drag cursor here to close