Nepažnja koštala ozljede

Pomoćna sutkinja stradala u sudaru s kamerom

I nije to bio samo mali sudar, već je očito bilo žestoko s obzirom na to da je utakmica prekinuta. Porras je morala napustiti teren na nosilima, razbijene glave, krvavog lica.
Sport / Nogomet | 26. 02. 2024. u 12:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nevjerojatna stvar se dogodila na utakmici Real Betisa i Athletic Bilbaa. U želji da snimi slavlje igrača Betisa nakon gola kamerman se sudario s pomoćnom sutkinjom Guadalupe Porras. I nije to bio samo mali sudar, već je očito bilo žestoko s obzirom na to da je utakmica prekinuta.

Porras je morala napustiti teren na nosilima, razbijene glave, krvavog lica. Utakmica se nastavila nakon što je četvrti sudac Holgueras Castellanos zamijenio Porras, a susret je okončan pobjedom Betisa rezultatom 3:1. Ipak, za očekivati je uskoro ponovo Porras na nogometnim terenima. 

Na kojima je prisutna od sezone 2019/20, ove sezone je već odradila 15 utakmica. Obavljala je ulogu asistenta u utakmicama kvalifikacija za Europsko prvenstvo, asistirala je u susretima Lige nacija, dok je četiri puta bila asistent na utakmicama Lige prvaka. Posljednji put na utakmici između Intera i Benfice.

Kopirati
Drag cursor here to close