Odgovorio medijima

Iker o vezi sa Shakirom: Tocate las narices...

Iker u svom demantiju vrlo kratak, ali i vrlo jasan, poručio je svima: "Tocate las narices... Tocate las narices...". Španjolski izraz kojeg u slobodnom prijevodu možemo napisati kao "J....e se".
Sport / Nogomet | 01. 10. 2022. u 12:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ikera Casillasa nije bilo u medijima od - razvoda. Prošle godine se Iker razveo od supruge novinarke Sare Carbonero. Sara i Iker započeli su vezu 2010., a svi mediji brujali su o trenutku kad je nogometaš poljubio svoju djevojku, reporterku, u usta tijekom intervjua uživo nakon pobjede Španjolske na svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Iako su Iker i Sara skupa prebrodili teško razdoblje jer su oboje imali problema sa zdravljem, na kraju su njihovu braku presudile velike razmirice koje nisu mogli riješiti i odlučili su se na sporazumni razvod.
Sada je ponovo Iker u medijima koji su uvjereni kako je on novi dečko - Shakire.

Znate da je popularna pjevačica prije nekoliko mjeseci imala dosta buran razvod s Gerardom Piquéom, nekadašnjim velikim suparnikom Casillasa iz Barcelone, ali i njegovim dugogodišnjim suigračem iz reprezentacije.

Isti mediji su prije samo nekoliko mjeseci pisali o tome kako je legendarni golman u vezi s Marijom José Camacho, udovicom bivšeg golmana Barcelone Francesa Arnaua koji je u svibnju prošle godine počinio samoubojstvo u 46. godini.

Nakon posljednjih tekstova o njegovom privatnom životu, Casillas je reagirao poprilično burno. Iker u svom demantiju vrlo kratak, ali i vrlo jasan, poručio je svima: "Tocate las narices... Tocate las narices...". Španjolski izraz kojeg u slobodnom prijevodu možemo napisati kao "J....e se".

Kopirati
Drag cursor here to close