Ein, zwei, Polizei

München: Policija se obrušila na mladića koji je potrčao prema Modriću

"Samo sam htio upoznati Luku Modrića, ovo je prvi put u životu da sam ga vidio. Znam da sam pogriješio, ali htio sam ga upoznati. Bio bi to najbolji trenutak mog života", rekao je Modrićev fan.
Sport / Nogomet | 30. 04. 2024. u 00:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Društvenim mrežama jako se brzo proširila snimka iz Münchena s dočeka igrača Real Madrida koji večeras protiv Bayerna igraju prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka.

Naime, jedan mladić htio se fotografirati s Lukom Modrićem, no policija je reagirala bez pardona i žestoko ga zaustavila.

Policajci su oštro reagirali prema njemu, štiteći Modrićevu sigurnost, a sada se nakon svega oglasio i sam mladić za Marcu.

"Dobro sam, malo me samo glava boli. Samo sam htio upoznati Luku Modrića, ovo je prvi put u životu da sam ga vidio. Znam da sam pogriješio, ali htio sam ga upoznati. Bio bi to najbolji trenutak mog života", rekao je mladić za španjolski medij koji je prvi objavio snimku.

Njemački policajac je na licu mjesta kazao kako za mladića neće biti kazne, no uzeli su mu podatke zbog pisanja izvještaja o samom događaju o kojem su izvijestili brojni svjetski mediji. 

Kopirati
Drag cursor here to close