U Engleskoj su stroga pravila

Policija protiv streaminga utakmica na crno

Englezi pišu kako policija mjesecima prati ljude koji ilegalno prate Premiership u Engleskoj, ali i diljem Europe te ističu kako su za ovu akciju odabrali 1.000 onih kojima će zakucati na vrata i upozoriti ih da čine nezakonitu aktivnost.
Sport / Nogomet | 11. 01. 2023. u 09:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kod nas je to sasvin normalna pojava, u nekim drugom zemljama ipak nije. Ili se barem država bori na određeni način protiv toga. Kako piše
Daily Mail u Engleskoj kreće velika borba protiv protiv ilegalnog gledanja sportskih događaja, prije svega utakmica Premiershipa.

Englezi pišu kako policija mjesecima prati ljude koji ilegalno prate Premiership u Engleskoj, ali i diljem Europe te ističu kako su za ovu akciju odabrali 1.000 onih kojima će zakucati na vrata i upozoriti ih da čine nezakonitu aktivnost. U ovoj akciji nisu najavljene kazne, ali će oni koji ne odustanu od upotrebe ilegalnih streamova ubrzo biti kažnjeni.

"Gledanje filmova, tv serija i sportskih događaja preko neovlaštenih izvora je ilegalno te može izložiti konzumente rizicima poput krađe podataka ili instaliranja štetnih računalnih virusa, odnosno pomoći financiranju organiziranih kriminalnih grupa", rekao je policijski inspektor Gary Robinson.

Kopirati
Drag cursor here to close