Strpljenju je kraj

Pogba na snijegu, ljutiti navijači Juventusa: Treniraj i prestani biti influencer

Nula utakmica u sezoni, preskočeno Svjetsko prvenstvo, sad vrijeđanje navijača Juventusa
Sport / Nogomet | 28. 12. 2022. u 09:05 L. Č. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Paul Pogba, francuski veznjak, a trenutačno igrač  nogometnog kluba Juventus, objavio je dvije fotografije u planinama nakon ozljede i operacije koljena. S tim potezom naljutio je navijače Juventusa: “Nemoj slomiti i drugu nogu”

Nula utakmica u sezoni, preskočeno Svjetsko prvenstvo, sad vrijeđanje navijača Juventusa.  2022. godina za zaborav Paula Pogbe završava u planinama, gdje je francuski veznjak na odmoru. Na svom instagram profilu podijelio je dvije fotografije na kojima hoda po snijegu, što je naljutilo navijače Juventusa koji ga još nisu imali prilike vidjeti na terenu u njegove već dvije torinske avanture.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba)

“Ne zaboravi, posklizni se i razbij drugo koljeno”, komentirao je zabrinuti obožavatelj.  “Strpljenje nam je pri kraju”, upozorio je drugi.  “Kada ćeš odigrati utkamicu?” Daniel pita.  A ima i onih koji više ne žele znati za njega;  “Dosta, sad si influencer, nisi više nogometaš”.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba)

Pogba u sastavu, Francuz cilja na Napoli

Među porukama za sretan Božić, pojavio se i poziv za odlazak na trening i spremanje za nastavak prvenstva 4. siječnja.  Međutim, trener Massimiliano Allegri se nada da će moći pozvati Pogbu 13. siječnja za veliku utakmicu protiv Napolija i da će biti u dobroj formi za play-off Europske lige protiv Nantesa. 

Oporavak

U stvarnosti se Pogba vratio trčanju 20. prosinca, nakon ozljede koljena u srpnju, izbora konzervativne terapije i na kraju neizbježne operacije.  Francuz nije odigrao službenu utakmicu od 19. travnja a u posljednjih godinu dana odigrao je jedanaest utakmica u Premier ligi, dvije u Ligi prvaka, dvije za Francusku i jednu u FA kupu.Ukupno šesnaest utakmica u 365 dana .  Premalo da bi riskirao novu ozljedu u planinama. 

Kopirati
Drag cursor here to close