Kreće navijačko ludilo!

Počinje kupnja vaučera za utakmicu Aston Villa - Zrinjski

Vaučeri će se moći kupiti uz predočenje važećeg osobnog dokumenta s kojim će vlasnik vaučera moći preuzeti ulaznicu u Birminghamu.
Sport / Nogomet | 29. 09. 2023. u 09:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak, 29. rujna započinje prodaja vaučera za susret Aston Villa FC - HŠK Zrinjski, a isti će se prodavati u razdoblju od 11 do 14 sati (petak, subota, ponedjeljak) na blagajni Stadiona HŠK Zrinjski.

Vaučeri će se moći kupiti uz predočenje važećeg osobnog dokumenta s kojim će vlasnik vaučera moći preuzeti ulaznicu u Birminghamu.

HŠK Zrinjski na raspolaganje je dobio 1190 ulaznica za gostujući sektor stadiona Villa Park, a cijena ulaznice iznos 45 KM (20 GBP).

"Svi naši navijači koji dolazak u Englesku planiraju iz inozemstva, svoje vaučere mogu rezervirati još danas do 11 sati slanjem osobnih podataka (ime i prezime, datum rođenja, broj osobnog dokumenta) na mail [email protected] nakon čega će dobiti potvrdu o zaprimljenoj rezervaciji. Vaučer je na dan utakmice potrebno zamijeniti za ulaznicu, a naknadno ćemo vas obavijestiti o točnoj lokaciji te vremenskom razdoblju", priopćio je mostarski prvak.

Utakmica 2. kola UEFA Konferencijske lige Aston Villa FC – HŠK Zrinjski na rasporedu je u četvrtak, 5. listopada u 21 sat po našem vremenu.

Kopirati
Drag cursor here to close