Burno reagirao po završetku utakmice

Pochettino se ispričao sucima

"Zaslužio sam opomenu jer sam prešao liniju preko koje se ne smije ići. To nije bila dobra slika niti mene, niti nogometa. Tako se ne ponaša", pojasnio je Argentinac.
Sport / Nogomet | 13. 11. 2023. u 10:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Argentinski stručnjak Mauricio Pochettino uputio je ispriku sucima nakon manjeg incidenta koji je napravio po završetku utakmice Chelsea - Manchester City.

Iako se njegova ekipa tri puta vratila iz zaostatka, Pochettino nije bio zadovoljan na kraju susreta. Po njegovom mišljenju, sudac je ranije označio kraj utakmice i tako onemogućio njegovu ekipu u napadu.

Video: Reakcija trenera Pochettina 

Dok je Pep Guardiola čekao nakon susreta krenuo pozdraviti Anthonyja Taylora, Pochettino je krenuo ljutito. Da ne napravi nešto više i zaradi kaznu spriječila su ga dvojica iz njegovog trenerskog tima. Trčala su obojica za njim i zaustavila ga prije no što je stigao do Taylora. Nije sporan samo kraj utakmice već i detalj kada je lopta pogodila u ruku jednog igrača Manchester Cityja u kontra napadu, prilikom loše reakcije gostujućeg golmana. Sve se to dogodilo van kaznenog prostora.

"Ispričavam se Tayloru, njegovim pomoćnicima i četvrtom sucu. Mislio sam u tim trenucima da Raheem Sterling ima šansu za peti gol. Zaslužio sam opomenu jer sam prešao liniju preko koje se ne smije ići. To nije bila dobra slika niti mene, niti nogometa. Tako se ne ponaša. Ispričavam se i Guardioli, jednostavno ga u tim trenucima nisam vidio", rekao je u opisu onog što se dogodilo poslije utakmice Pochettino.

Kopirati
Drag cursor here to close