Za novu sezonu

Početak radova na rekonstrukciji terena Premijer lige BiH u prvoj polovici svibnja

Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH je na sjednici u ponedjeljak odabrao izvođača radova za ovaj projekt.
Sport / Nogomet | 19. 04. 2022. u 08:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radovi na potpunoj rekonstrukciji glavnih terena na stadionima Premijer lige BiH počet će u prvoj polovici svibnja, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Naime, Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH je na sjednici u ponedjeljak odabrao izvođača radova za ovaj projekt.

Na raspisani međunarodni javni poziv su dostavljene dvije ponude - konzorcija Support in sport Eastern Europe Insaat ve Spor Hizmetleri anonim sikreti i Bucomerc te konzorcija Wickr gruop a.s. Češka, Hellasod SA Grčka i Tarkett sports B.V.

''Nakon analize dostavljene dokumentacije, Komisija je utvrdila da obje ponude ispunjavanju zadate kriterija Međutim, sagledavanjem svih bitnih elemenata iz ponude, poštujući sve zadane parametre i propisane procedure, Komisija je donijela jednoglasnu odluku kojom se kao najbolja ponuda i to zbog ponuđene bolje cijene i kraćeg roka za realizaciju projekta, prihvaća ponuda konzorcija Wickr gruop a.s. Češka, Hellasod SA Grčka i Tarkett sports B.V., navodi se u priopćenju iz Saveza.

Izvršni odbor NSBiH je prihvatio prijedlog Komisije i proglasio ponudu prednje navedenog konzorcija kao najbolju ponudu.

Projekt je, kako ističu, u cjelosti spreman jer su sada stvoreni svi preduvjeti za nesmetan početak radova na stadionima Premijer lige BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close