NK Široki Brijeg - HŠK Zrinjski

Počela pretprodaja ulaznica za hercegovački derbi

Krenula je pretprodaja ulaznica za derbi susret 13. kola Premijer lige BiH u kojem se na Pecari sastaju NK Široki Brijeg i HŠK Zrinjski
Sport / Nogomet | 26. 10. 2017. u 15:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pretprodaja ulaznica za hercegovački derbi 12. kola Premijer lige BiH, u kojem se u nedjelju od 16.30 sati na Pecari sastaju Široki Brijeg i Zrinjski, počela je u četvrtak u 14.00 sati u prostorijama Fan kluba NK Široki Brijeg te će trajati do 18.00 sati.

Zanimanje za najbolji derbi u državi je izuzetno veliko pa se klub s Pecare odlučio na trodnevnu pretprodaju ulaznica kako bi se izbjegle gužve na ulazima na dan utakmice.

Kao i dosadašnjih sezona, očekuje nas uzbudljiv derbi, a posebno u ovom trenutku kada Široki Brijeg zauzima drugo mjesto na ljestvici s tri boda zaostatka za vodećim Zrinjskim.

Ulaznice ćete, osim danas , moći kupiti i u petak od 14.00 do 18.00 sati te u subotu od 10.00 do 14.00 sati. Osim ulaznica, u fan shopu, koji se nalazi u sklopu dvorane Pecara (između službenog ulaza HKK Široki i teretane) možete kupiti i službene klupske artikle od dresova, majica, šalica i slično.

Cijena ulaznice za sve tri tribine iznosi 5 KM dok je ulaz za djecu besplatan.

''Za ovu utakmicu, kao i uvijek vlada veliko zanimanje navijača, pa smo odlučili da vam na ovaj način olakšamo da, bez čekanja u redovima, dođete do svoje ulaznice na vrijeme'', naveli su ranije iz NK Široki Brijeg. 

Dogovorom klubova, svi navijači i simpatizeri Zrinjskog bit će smješteni na tribini Istok dok će Sjever i Jug biti namijenjem domaćim navijačima. Iz NK Široki Brijeg, također zbog velikog zanimanja medija, ograničili su broj akreditacija te pozvali novinare da se akreditiraju o čemu detaljnije možete pročitati na službenoj web stranici kluba. 

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close