El Clasico

Pobjeda srca: Real sjajnim presingom u drugom poluvremenu dobio Barcu!

Kakva večer za sve navijače Kraljevskog kluba! Real se slavljem 2:0 nad Barcelonom vratio na vrh španjolske Primere. Strijelci za Zidaneovu momčad bili su neki novi klinci Vinicius Junior i Mariano Diaz.
Sport / Nogomet | 02. 03. 2020. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Real je protiv Barcelone uspio donijeti orevagu njezinim oružjem - sredinom terena... 

Nogometaši madridskog Reala vratili su se na vrh ljestvice španjolskog prvenstva 2-0 (0-0) pobjedom protiv svog najvećeg rivala Barcelone u susretu 26. kola igranom na njihovom Santiago Bernabeu.

Nakon pet i pol godina "Kraljevi" su dobili Barcelonu na Santiago Bernabeu.

U utakmici u kojoj se igralo otvoreno, s puno ritma Real je poveo golom 19-godišnjeg Brazilca Viniciusa Juniora u 71. minuti. Njega je na lijevom krilu proigrao Kroos, a mladi se Brazilac sjurio u kazneni prostor i iskosa s ruba peterca uputio jak udarac koji se od bloka Piquea odbio iza leđa Ter Stegena.

Konačnih 2-0 postavio je Mariano Diaz iz protunapada u drugoj minuti sudačke nadoknade. Diaz je samo koji trenutak ranije ušao u igru umjesto Benzeme.

Real je ovom pobjedom stigao do 56 bodova, jedan manje ima druga Barcelona.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić ušao je u igru za Real u 79. minuti, dok je dokapetan "Vatrenih" Ivan Rakitić igrao za Barcelonu od 81. minute.

Real je ovom pobjedom stigao do 56 bodova, jedan manje ima druga Barcelona. Barca je prvi put u posljednjih 15 susreta u La Ligi na Santiago Bernabeu ostala bez gola.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close