Copa del Rey

Šok u Španjolskoj: Nakon Reala i Barca ispala iz Kupa kralja!

Inaki Williams je srušio Barcelonu u sudačkoj nadoknadi! Ibai Gomez poslao je precizan ubačaj s desne strane, a snažni tamnoputi napadač pogodio glavom i svladao Ter Stegena na vratima za eurpciju oduševljenja na San Mamesu!
Sport / Nogomet | 06. 02. 2020. u 22:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS / Španjolski velikani stradali su u četvrtfinalu Kupa kralja

Nakon što su prethodnih dana ispali Valencia i Villarreal, večeras su iz Kupa kralja eliminirani Real Madrid i Barcelona.

Athletic Bilbao bio je u podređenoj ulozi na domaćem terenu, ali nogometaši Barcelone nisu uspjeli iskoristiti nekoliko izglednih prilika.

Posljednju je imao Messi u sudačkoj nadoknadi, kad se na dodavanje Arthura Mela našao sam ispred vratara, ali je Unai Simon obranio taj udarac slavnog Argentinca.

Foto: AP Photo / dpa / Lionel Messi ostao je u nevjerici

Kad se činilo da će utakmica otići u produžetke, Inaki Williams je srušio Barcelonu, također u sudačkoj nadoknadi!

Ibai Gomez poslao je precizan ubačaj s desne strane, a snažni tamnoputi napadač pogodio glavom i svladao Ter Stegena na vratima za eurpciju oduševljenja na San Mamesu!

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je od prve minute dok u 69. minuti Quique Setien nije umjesto njega na travnjak poslao Brazilca Arthura.

Bio je to susret dva najtrofejnija kluba u Kupu kralja, Barcelona je ovo natjecanje osvajala rekordnih 30 puta, dok je Athletic 23 puta slavio, no posljednji put još 1984. godine.

U 21. stoljeću Athletic je tri puta stizao do finala, 2009., 2012. i 2015., ali je svaki put gubio, upravo od Barcelone.

Kopirati
Drag cursor here to close