U-16

Pobjeda bh. kadeta nad Gibraltarom

Kadetska "U-16" nogometna reprezentacija BiH pobijedila je u Zenici reprezentaciju Gibraltara sa 3:0
Sport / Nogomet | 28. 04. 2019. u 17:07 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: NSBIH / Kadetska reprezentacija BiH

Kadetska "U-16" nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je danas u Zenici reprezentaciju Gibraltara sa 3:0 u susretu drugog kola UEFA razvojnog turnira.

Golove su postigli Aleksej Golijanin u 11. i 52. te Dario Ćorić u 23. minuti.

U 73. minuti je jedanaesterac za Gibraltar kad je Muhamed Šahinović u kaznenom prostoru napravio prekršaj nad Dylanom Borgeom. Penal je izveo Finlay James Cawthorn, ali je poslao loptu preko gola.

''Danas smo igrali protiv, objektivno slabijeg protivnika. Možemo biti zadovoljni rezultatom, ali ne i igrom. Trebat će nam sigurno još utakmica i okupljanja da se bolje uigramo. Igrači koji igraju za reprezentaciju moraju da pruže više nego što su pokazali danas. Ipak, ovo je razvojni turnir, a on i treba da nam pokaže ovakve stvari. Ostaje nam još utakmica sa Crnom Gorom koja će nam još pokazati tko može, a tko ne može da bude u reprezentaciji. Važno je da smo pobijedili i nadamo se pozitivnom rezultatu i u utorak'', izjavio je v.d. selektora bh. tima Adin Mulaosmanović.

U drugom susretu grupe Armenija je pobijedila Crnu Goru sa 5:4 nakon izvođenja jedanaesteraca.

Današnje utakmice je promatrao i izbornik Sakib Malkočević koji zbog zdravstvenih problema ne vodi tim sa klupe, ali se oporavlja od operacija i ističe da se osjeća dobro.

Poslije dva kola Armenija, BiH i Crna Gora imaju po četiri boda, dok je Gibraltar bez bodova.

Turnir se završava u utorak, 30. travnja kada će se sastati Armenija - Gibraltar (10.00) i Crna Gora - Bosna i Hercegovina (14.00).

Kopirati
Drag cursor here to close