Pred nedjeljni derbi

Plemići spremni za Sarajevo, registrirano i skupo pojačanje iz Albanije

U debiju novog trenera Krunoslava Rendulića Zrinjski je pregazio Laktaše (4:0), no u nedjelju ga čeka puno teži izazov.
Sport / Nogomet | 23. 02. 2023. u 13:00 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić počeo je eru na klupi Plemića 4:0 pobjedom u Kupu BiH protiv drugoligaša Laktaša. Pobjeda Zrinjskog bila je očekivana, ali Rendulića raduje ozbiljnost s kojom su njegovi igrači ušli u utakmicu.
 
"Bili smo jako dobri, fokusirani i na koncu efikasni. Zabili smo četiri gola, sva četiri iz prekida, a stvorili smo šansi za postići ih još i više. U svakom slučaju možemo biti jako zadovoljni", kazao je Rendulić.
 
U nedjelju ga čeka puno teži posao, jer će im domaćin biti Sarajevo. Olakotna okolnost za Plemiće je ta da će se utakmica igrati na neutralnom terenu, bez publike.  
 
"Sarajevo je jako puno igrača promijenilo, doveli su veliki broj pojačanja čime su pokazali ambicije, ali to je klub koji uvijek ima najviše ambicije. Čeka nas zahtjevna utakmica, ali imamo svoje ciljeve. Prvi cilj je odigrati kvalitetno, a onda će i rezultat doći", dodao je Rendulić.

Šef struke aktualnog prvaka ima na raspolaganju sve igrače, uključujući i skupo albansko pojačanje Marsela Ismajlgecija. 22-godišnji Albanac registriran je pri Savezu i na osnovu njihovih podataka ima pravo nastupa već u ovom kolu.

 
Kopirati
Drag cursor here to close