Rendulić najavio rotacije

Plemići po polufinale s novim sastavom

Zrinjski će ovog tjedna igrati dvije "domaće" utakmice u Čitluku. Prvo u utorak u Kupu s Radnikom, a onda za vikend u prvenstvu s Igmanom.
Sport / Nogomet | 13. 03. 2023. u 13:14 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je u sličnoj poziciji kao sada bio prošle sezone kada je u 21. kolu, 4. ožujka razbio Radnik s 4:1, da bi mu dva kola kasnije u prvom kolu trećeg kruga opet u goste došao Radnik. Tada je bilo 4:0.

Sada se poklopilo da s Igmanom igra dvaput. U subotu su s 3:0 svladali Igman, a sada im ista ekipa dolazi za vikend u prvom kolu trećeg kruga.

"Nikad nije dobro igrati kolo za kolo s istim protivnikom. No, tako se zavrtilo, ali nadam se istom ishodu", rekao je trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić.

Prije Igmana Zrinjski će odraditi obavezu u Kupu. U Čitluk im stiže Radnik kojeg su u Bijeljini u prvoj utakmici četvrtfinala svladali s 3:1. Prema tome Plemići su već u polufinalu, ali Rendulić od svojih igrača očekuje ozbiljan pristup.

"Ostalo je još jedno poluvrijeme ovog dvomeča. Tamo smo odigrali kvalitetno, ali to neće ništa značiti ako ne pobijedimo. Cilj je pobijediti i proći dalje. Potrošnja je velika i zarotirat ćemo ekipu kako bi odmorili neke igrače, ali tko god uđe vjerujem da će dati najbolje", dodao je Rendulić. 

Utakmica između Zrinjskog i Radnika igra se u utorak u 15 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close