Derbi kola

Plemići po iskušenje na Koševo, Bradarić čeka debi

Derbi sedmog kola Premijer lige u subotu će u Sarajevu igrati FK Sarajevo i HŠK Zrinjski.
Sport / Nogomet | 15. 09. 2023. u 12:20 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo tri dana nakon domaćeg poraza od Posušja (0:1) nogometaši Zrinjskog imaju novu obavezu. Plemići se moraju "vaditi" na jednom od najtežih terena, od Sarajeva na Koševu, ali za njih je možda i dobro da ova utakmica dolazi vrlo brzo nakon one blijede izvedbe protiv Posušja.

"Nema mjesta depresiji, danas je novi dan, a sutra nova utakmica. Čeka nas vrlo težak izazov, ali Zrinjski je klub koji ima za cilj pobjedu u svakoj utakmici, pa i u ovoj", kazao je trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić.

Šef struke aktualnog prvaka prokomentirao je i svog protivnika od kojeg je doživio prvi poraz otkako je preuzeo Zrinjski.

"Sarajevo je dobra momčad, uz nas i još par klubova kandidat za sam vrhu. Imaju novog trenera, puno novih igrača i nije lako to uglazbiti u kratko vrijeme, ali u dobrom su momentumu, igraju dobro, pogotovo na svom terenu. Mi smo spremni i nadam se da ćemo dati sve od sebe i izvući povoljan rezultat", dodao je Rendulić. 

Za ovu utakmicu otpao je Luka Marin zbog viroze, a nakon ozljede se vraća Slobodan Jakovljević. Novinare je zanimalo hoće li debitirati neki od novih igrača, možda Filip Bradarić koji je najduže tu. 

"Činjenica je da novi igrači nisu došli u najboljem stanju i trebat će im neko vrijeme. Bradarić je s nama nešto duže i kod njega su pomaci vidljivi. No, nije bio u fizičkom stanju kada je tek došao i trebat će mu vremena, ali jako je blizu onome što nama treba", zaključio je Rendulić. 

Utakmica između Sarajeva i Zrinjskog igra se u subotu u 20 i 45 na stadionu Asim Ferhatović Hase, a prijenos je na Arena Sport TV.

Kopirati
Drag cursor here to close