Sedmi naslov

Plemići do titule sa stilom: "Proći će godine dok nam netko rekorde ne skine"

Plemići su naslov prvaka osvojili sa stilom, pregazivši Sarajevo s 4:0 u utakmici u kojoj su tražili matematičko osiguranje naslova.
Sport / Nogomet | 16. 04. 2022. u 21:47 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je na dominantan način osvojio naslov prvaka Bosne i Hercegovine. Momčad Sergeja Jakirovića razbila je Sarajevo s 4:0 i tako otišla na nedostižnih 21 bod prednosti, sedam kola prije kraja.

"Još nisam ni svjestan šta smo napravili. Od prvog kola smo bili na vrhunskom nivou i imali odličnu formu tijekom sezone. Sedam kola prije kraja osigurali smo titluu. Mislim da će proći puno godina dok netko ne skine sve ove rekorde”, rekao je poslije utakmice Sergej Jakirović, kazavši kako je rani pogodak Jankovića sve okrenuo na njihovu stranu.

“Teška i zahtjevna utakmica sve do gola Jankovića. Igrali smo kako smo se dogovorili. Poslije smo dozvolili Sarajevu da se nametne. Odustali smo od naših principa. Na poluvremenu smo se dogovorili da se vratimo našim planovima i to je donijelo tri gola”, kazao je Jakirović.

Zrinjski u preostalih sedam kola više nema rezultatski imperativ, ali Jakirović poručuje kako nema popuštanja.

“Naravno da ćemo ići na maksimalan broj bodova. Imamo mi još nekih ciljeva. Ali, sigurno da će priliku dobiti igrači koji su manje igrali, da ih vidimo u službenim utakmicama. Vrijedno treniraju i zaslužuju šansu. Maksimalno ozbiljno ćemo ići i bez kalkulacija, jer je to fer i prema ostalim ekipama”, dodao je Jakirović.

Kopirati
Drag cursor here to close