Reprezentativac BiH

Pjanić ne sumnja u Juve: Dobit ćemo Barcu, a neke momčadi su podcijenjene

"Kada dođe vrijeme dati ćemo sve od sebe, želimo osvojiti šest bodova u posljednje dvije utakmice u skupini," rekao je Pjanić
Sport / Nogomet | 02. 11. 2017. u 13:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Juventus je u utorak remizirao u Lisabonu sa Sportingom 1:1 i tako si je pomalo zakomplicirao prolazak u osminu finala Lige prvaka.

Važnu utakmicu stara dama igrati će doma protiv Barcelone, a reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić smatra da mogu pobijediti Katalonce u Turinu, unatoč porazu 0:3 na Camp Nou.

"Već smo jednom pobijedili Barcelonu kod kuće i možemo ponovno," rekao je Pjanić za Gazzettu dello Sport, osvrćući se na prošlogodišnje četvrtfinale Lige prvaka kada su kod kuće svladali blaugranu 3:0, piše Goal.

"Kada dođe vrijeme dati ćemo sve od sebe, želimo osvojiti šest bodova u posljednje dvije utakmice u skupini. Uvjeravam vas da je teško doći u Lisabon i pobijediti 3:0 ili 4:0, možda vi podcjenjujete protivnike, jer Sporting i Olympiakos su dobre momčadi, dobri su obrambeno," rekao je reprezentativac BiH i nastavio:

"Povuku se nazad i onda rade brze kontre, tako da ako se s njima ne suočite perfektno naći ćete se u problemima. To se nama dogodilo u prvom poluvremenu, ali smo u drugom zabili važan gol."

"Bio sam previše duboko, teško smo izlazili s loptom i previše smo griješili u dodavanjima. U drugom poluvremenu smo se dobro kretali između linija, pa smo im Dybala, Khedira i ja stvarali probleme," zaključio je Pjanić.

Nakon četiri kola Juventus je u Ligi prvaka drugi u skupini D sa sedam bodova, iza Barcelone koja ima 10 i ispred Portugalaca koji imaju četiri. Sljedeću utakmicu u europskom natjecanju stara dama igra kod kuće protiv Barcelone (22. studenog), dok će posljednjem kolu u Grčkoj kod Olympiakosa (5.prosinca).

Kopirati
Drag cursor here to close