Odlazak s Poljuda?

Pirlo pozvao Tudora u stožer Juventusa

Nije u pitanju smjena zbog nezadovoljstva čelnika Hajduka izvedbom Tudorove momčadi protiv Istre, u pitanju je ponuda bivšeg Tudorovog suigrača Andree Pirla koji ga zove u svoj stožer.
Sport / Nogomet | 17. 08. 2020. u 09:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tudor je s informacijom da ga u svoj novi stožer zove Andrea Pirlo upoznao svoje najbliže suradnike i čelnike kluba, ali još uvijek razmišlja što napraviti.

Vijest je to koja se kasno sinoć zakotrljala hodnicima Poljuda, odmah nakon pobjede nad Istrom, no za sada nije dobila službenu potvrdu.

Nije u pitanju smjena zbog nezadovoljstva čelnika Hajduka izvedbom Tudorove momčadi protiv Istre, u pitanju je ponuda bivšeg Tudorovog suigrača Andree Pirla koji ga zove u svoj stožer, kao jednog od pomoćnih trenera Juventusa, prenosi 24sata.

Tudor je o svemu izvijestio čelnike kluba i svoje suradnike, no još uvijek nije odlučio. Razmišlja što napraviti. Njegova momčad protiv Istre nije prikazala ni naznaku igre kakva se od njih očekuje na početku nove sezone i pitanje je do kada će navijači i čelnici Hajduka imati strpljenja za ono što radi, a opet, čvrsto su stali iza njega i ne bi bilo korektno okrenuti im leđa i otići.

No prilika da postane pomoći trener velikana poput Juventusa ne ukazuje se svaki dan i nije nemoguća opcija da se Tudor i Hajduk na koncu ipak sporazumno raziđu. Mario Stanić i Ivan Kepčija odavno su kazali kako Tudora neće mijenjati, jedina mogućnost razlaza je da on sam ode, a Tudor je do sada u više navrata birao ostanak na klupi. No ovo je posve nova situacija.

Hoće li Tudor stvarno otići? Što bi njegov odlazak značio za Hajduk? Je li izgledan ostanak Harija Vukasa i Jurice Vučka, ili bi Stanić i Kepčija posegnuli za nekim novim imenom? Sve su to pitanja na koja ćemo odgovore morati dobiti vrlo brzo. Sezona je tek počela, u idućem kolu Hajduk gostuje u Osijeku, nekoliko novih igrača je u dolasku.... Momčad Hajduka jutros ima zakazan trening, nakon koga će se i Tudor morati izjasniti, ostaje li ili bira novi izazov na klupi Juventusa.

Kopirati
Drag cursor here to close