Trener Milana nakon utakmice

Pioli: Rekao sam sucu ono što mislim

"Rekao sam sucu što mislim o njemu. Moj engleski nije naročito tečan, ali sam prilično siguran da je znao šta mu govorim. Veoma lako je dosudio to što je dosudio", tvrdi Pioli.
Sport / Nogomet | 12. 10. 2022. u 10:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Daniel Siebert se nije proslavio na San Siru definitivno. Njegov kriterij suđenja i pored VAR-a je bio poprilično čudan. Posebno nakon što je u 18. minuti isključio Tomorija, iako će sudački eksperti reći kako je igrač Milana zaustavio Mounta u gol šansi.

"Rekao sam sucu što mislim o njemu. Moj engleski nije naročito tečan, ali sam prilično siguran da je znao šta mu govorim. Veoma lako je dosudio to što je dosudio. Imali smo šanse da se i nakon toga vratimo. Šteta, imali smo prije početka utakmice neki osjećaj da je ovo naše veče.Negativan je rezultat, ali naša sudbina je u našim rukama. Ako želimo da nastavimo igrati u Ligi prvaka, moramo pobijediti u naredne dvije utakmice. Naravno da imamo šanse. Međutim, čekaju nas i teške utakmice u domaćem prvenstvu, moramo što prije vratiti potrebnu energiju" istakao je trener Milana Stefano Pioli.

Kopirati
Drag cursor here to close