Poslije "petarde" Igmanu

Petrović: Uđemo nervozno jer bi igrači htjeli da odmah vodimo 3:0

Zrinjski je rutinski s 5:0 porazio Igman i nastavio lov na banjalučki Borac.
Sport / Nogomet | 25. 02. 2024. u 18:00 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aktualni prvak Bosne i Hercegovine demostrirao je napadačku moć postigavši Igmanu četiri gola za devet minuta i konačnom 5:0 pobjedom. Ipak, malobrojni navijači nisu mogli biti zadovoljni kako je Zrinjski izgledao na početku, a trener Željko Petrović to objašnjava nepotrebnom nervozom. 
 
"Nisam zadovoljan s prvih 15 minuta. Bez ikakve potrebe smo ušli nervozno u utakmicu, imam osjećaj da bi igrači najsretniji bili da odmah vodimo 3:0. Nema nikakve potrebe za to, utakmica traje 90 minuta. Ali kada smo otvorili utakmicu, zabili gol, i oni su se oslobodili. Bilo je dobrih pasova, centaršuta i mogu biti zadovoljan", kazao je Petrović.
 
Zrinjski je razliku za Borcem ponovno vratio na sedam bodova, koliko je bilo tijekom zimske stanke.
 
 
"Nekako smo uoči ovog kola očekivali da bude opet sedam bodova. Lagao bih kada bih rekao da ne pratimo druge rezultate, ali fokus je samo na nama i na naš napredak u igri. Imamo Kup u srijedu, svaka utakmica je važna, ali trenutno je najvažnija sljedeća", dodao je Petrović.
 
Protiv Jedinstva u srijedu Zrinjski će biti apsolutni favorit, bez obzira na sastav koji izvede, a Petrović je najavio izmjene.
 
"Poštujemo svakog protivnika, ali bit će izmjena jer imamo dobar i širok kadar i dosta ćemo promijeniti ekipu. Ali tko god uđe bit će na nivou Zrinjskog. I danas je debitirao Filip Brekalo, a šansu će dobiti i oni koji su u ligi manje igrali", zaključio je Željko Petrović.
Kopirati
Drag cursor here to close