Pobjeda vodi u finale

Petrović pozvao navijače na Slogu: "Novo finale bi puno značilo"

HŠK Zrinjski protiv Sloge traži pobjedu koja bi ga odvela u drugo uzastopno finale Kupa Bosne i Hercegovine.
Sport / Nogomet | 16. 04. 2024. u 16:15 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon vrlo opreznih 0:0 u Modriči mostarski Zrinjski i dobojska Sloga igrat će uzvrat u Mostaru, a pobjednik će izboriti finale Kupa Bosne i Hercegovine protiv Borca ili Širokog Brijega.

Plemići se nadaju da će to biti oni i da će dobiti priliku da obrane trofej osvojen prošle godine. Ako ništa uzvrat čekaju u dobroj atmosferi, s dvije pobjede u nizu, uključujući i subotnju u gradskom derbiju.

"Dobili smo derbi ali malo je vremena za slavlje i opuštanje. Slijedi jedna od najvažnijih utakmica sezone, utakmica za ulazak u finale Kupa protiv tvrde ekipe. To smo iskusili tri puta dosad, a još dvaput nas čeka ogled s njima", poručio je trener Zrinjskog Željko Petrović čija će momčad odigrati dvije utakmice sa Slogom u sljedeća četiri dana.

"Bit će to zahtjevna utakmica. Igraju cijele godine u sistemu 5-4-1, s tim da im fali ponajbolji igrač Dejan Vidić. Mi ćemo danas vidjeti zdravstveno stanje igrača i izabrat ćemo najsvježije da daju gas, jer oni igraju zatvorenu formaciju i čekaju priliku iz prekida, pošto imaju visoke igrače. Ali mi smo Zrinjski, mi smo branitelji naslova i ne zanima nas ništa drugo nego pobjeda", dodao je Petrović.

Na raspolaganju će imati i Filipa Bradarića, koji je izašao zbog ozljede protiv Veleža, ali i Silvija Ilinkovića koji dugo nije igrao.

"Svi su zdravi ali izabrat ćemo svježe igrače jer nas čeka Sloga u gostima u subotu i Sarajevo iduće srijede".
 
Utakmica protiv Sloge igra se u srijedu u 18 sati, a Petrović je pozvao navijače da opet dođu u velikom broju.
 
"Volio bih da dođu navijači u što većem broju da nas podrže da uđemo u finale, jer bi nam puno značilo i odmah je i drugačija općenita atmosfera kada uđeš u finale Kupa". 
Kopirati
Drag cursor here to close