Uoči Želje

Sastav za pobjedu? Petrović objavio popis prvih 11

Trener Željko Petrović objavio je popis prvih 11 koji će istrčati na teren protiv FK Željezničar.
Sport / Nogomet | 16. 03. 2024. u 15:15 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski od 16:00 sati na stadionu Pod Bijelim brijegom dočekuje FK Željezničar.

Trener Željko Petrović objavio je popis prvih 11 koji će istrčati na teren. 

"Idemo na pobjedu, jer takva je reputacija kluba i o tom nema govora. Iako je Željezničar u opasnoj zoni, radi se o odličnoj ekipi. Ali imamo domaći teren i navijače, a pozvao bih navijače jer bez obzira što nas prate posvuda njihova podrška nam treba više nego ikad. Vidim da se uvukao neki strah u ekipu, ali imamo za što se boriti još. Drugi smo, imamo polufinale Kupa i treba se boriti do kraja", kazao je Petrović u najavi utakmice, osvrnuvši se i na to što Zrinjski definitivno ne izgledaju onako kako navijači priželjkuju.

Video: PRESS | Željko Petrović uoči HŠK Zrinjski - FK Željezničar

"Nismo još uvijek pravi i onakvi kako želim da budemo. Ne znam je li to strah ili to što nisu navikli biti drugi. Stalno gledam jesam li ja kriv za to i zato sam stalno u komunikaciji s igračima, ali od njih dobivam reakcije da su zadovoljni, da samo nastavimo, a to će se isplatiti kad-tad", dodao je Petrović.

Podsjetimo, sarajevski tim uoči posljednje trećine prvenstva našao se u nezavidnoj situaciji s obzirom na to da zauzima pretposljednje mjesto na ljestvici te ga čeka grčevita borba za opstanak.

Tener Željezničara Bruno Akrapović ranije je istaknuo kako da su njegova očekivanja pozitivna.

''Ekipa je imala mnogo, mnogo razgovora gdje smo analizirali, pričali i tražili uzroke za zadnju utakmicu koju smo negativno završili. Mislim da su igrači shvatili o čemu se radi, mislim da taj efekt priče i razgovora i zdravog razuma će donijeti svoje rezultate, da ćemo pokazati dobre rezultate protiv Zrinjskog, protiv ekipe koja isto nije napravila rezultate koji bi doličili njihovoj kvaliteti. Neosporno imaju kvalitet na svim pozicijama, na nama je da se suprostavimo tome, da pokažemo pravo lice koje smo vidjeli u domaćim utakmicama i da zaboravimo negativne stvari. Gledamo samo pozitivno naprijed, to želim igračima usaditi u glavu, da je sve moguće, zašto ne i pobjeda protiv Zrinjskog'', najavio je Akrapović.

Kopirati
Drag cursor here to close