Pobjeda Zrinjskog

Petrović: Mirniji na odmor; Akrapović: Ostali smo bez tri igrača za Velež

Zrinjski je bez Nemanje Bilbije i po teškom terenu natopljenom kišom uspio svladati Željezničar.
Sport / Nogomet | 16. 03. 2024. u 18:09 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski ni protiv Željezničara nije odigrao neku veliku partiju, ali je na kraju ipak više nego zasluženo svladao Željezničar s 2:0. Domaći su bili bez Nemanje Bilbije, koji ima rupturu lista, ali su u zadnjih desetak minuta uspjeli slomiti otpor gostiju.

"Nervozna utakmica, ali utakmica koju smo po svim nogometnim parametrima odigrali dobro. Imali smo preko 70 posto posjed lopte, 14 udaraca, sedam kornera. Imali smo i malo sreće kod stopostotne šanse za njih, ali imali smo i mi šansu sa dva metra u prvom poluvremenu. Željezničar je opasna ekipa koja igra na kontre sa formacijom koja može biti problem ako ne paziš, ali za nas je ovo velika pobjeda i puno nam znači, a sada na odmor idemo malo mirniji", rekao je trener Zrinjskog Željko Petrović.

Foto: Ivana Krezić / Bljesak.info / Zrinjski pobjedom na pauzu

Željezničar je, s druge strane, upisao 12 gostujući poraz, a osim bodova ostali su bez tri igrača, uključujući isključenog Radinovića, koji neće igrati protiv Veleža nakon stanke.

"Igrali smo protiv protivnika koji može spustiti loptu na zemlju. Parirali smo u prvom poluvremenu. Imali smo priliku utakmice kojom smo mogli sve riješiti, ali kažnjeni smo udarcem glavom. Žao mi je ekipe koja je dala sve od sebe. Izgubili smo tri igrača za iduću utakmicu", rekao je Akrapović. 

Kopirati
Drag cursor here to close