Oprezno polufinale

Petrović: Bolje će biti u Mostaru; Jagodić: Nitko nije htio riskirati

Dobojska Sloga i mostarski Zrinjski odigrali su 0:0 u prvoj utakmici polufinala Kupa Bosne i Hercegovine, pa će odluka o prolasku pasti za dva tjedna u Mostaru.
Sport / Nogomet | 03. 04. 2024. u 20:05 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sloga i Zrinjski nedavno su igrali na istom mjestu također neriješeno, s tim da ovaj remi sada više odgovara Mostarcima koji imaju uzvrat na svom terenu.
 
"Igrali smo protiv dobre ekipe koja teško prima golove i protiv koje nije lako igrati. Teren nam ovdje ne odgovara, iako je bio bolji nego zadnji put kada smo igrali. Imamo drugu utakmicu pred svojim navijačima i nadam se boljoj igri", rekao je trener Zrinjskog Željko Petrović nakon susreta te dodao:
 
"Zadovoljan sam disciplinom svoje ekipe, držanjem lopte, a falio nam je zadnji pas. Ipak, morali smo paziti na kontru, na Vidića koji je jedan od najboljih centarfora lige i to smo dobro zaustavili". 
 
Trener Sloge Vlado Jagodić kaže da se ništa drugo nego ovakva oprezna utakmica nije mogla ni očekivati.
 
"Kolega Petrović i ja smo i govorili da se neće ništa odlučiti u prvoj utakmici. Veliki je ulog i nitko se nije htio zaletati, preuzimati rizik. Moramo biti zadovoljni jer rezultat je aktivan, a u Mostaru se onda možemo postaviti kako Zrinjskom ne odgovara. Ali, ima vremena do tada", poručio je Jagodić.
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close