Policija ima pune ruke posla

Petorica navijača Dinama uhićena u lučkom gradu Igumenici

Spomenuti navijači nisu mogli konkretno opravdati razloge svog boravka u zemlji. Iako su naveli da su na odmoru, putovali su bez prtljage.
Sport / Nogomet | 09. 08. 2023. u 09:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijački neredi u Ateni nastavljaju dominirati naslovnicama grčkih medija u srijedu ujutro. Blokade na cestama i granicama, opsežne pretrage su u tijeku dok policija traga, za kako se navodi, još najmanje 50 navijača koji su sudjelovali u obračunu između pristaša AEK-a i Dinama koji je rezultirao smrti jednog 29-godišnjek Michalisa.

Istraga i pretresi provode se u hotelima i privatnom smještaju. Ukupno je uhićeno 98 osoba, a četiri Grka su u međuvremenu pušteni.

Grci patroliraju na granicama i traže huligane koji su pobjegli, pa su tako jednog 19-godišnjeg Hrvata skinuli s autobusa za Tiranu. Naftemporiki.gr pak piše kako je u utorak navečer uhićeno petero Hrvata u lučkom gradu Igumenici kako se pokušavaju ukrcati u brod za Bari, preko kojeg su se pokušavali vratiti u Hrvatsku.

Navodi se kako je riječ o Hrvatima u dobi od 25. 41, 29, 25 i 31 godine. Spomenuti navijači nisu mogli konkretno opravdati razloge svog boravka u zemlji. Iako su naveli da su na odmoru, putovali su bez prtljage.

Od svih uhićenih uzet je DNA uzorak u pokušaju identificiranja odgovornog za ubojstvo 29-godišnjaka. Svi navijači trebali bi se danas ujutro pojaviti pred Sudom.

Kopirati
Drag cursor here to close