Žestoko priopćenje grčkog kluba

AEK: "Kako možemo igrati protiv Dinama, hoće li ubojice biti na tribinama?"

"Tko nas zapravo tjera da igramo utakmice dok kaplje krv našeg ubijenog navijača i ostalih koji su teško ozlijeđeni? Kad svi znaju da oni koji su ovdje došli ubijati su sastavni dio organizacije s kojom moramo igrati nogomet?"
Sport / Nogomet | 08. 08. 2023. u 23:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Ilustracija

Nakon nemilog događaja u kojem je 29-godišnji grčki navijač izgubio život, AEK se oglasio žestokim priopćenjem na službenoj internetskoj stranici.

Priopćenje AEK-a u cijelosti:

"Potpuno isto pitanje koje muči naše navijače, muči i nas: kako je moguće da nakon barbarskog ubojstva Michalisa od strane čopora vagabundskih kriminalaca iz Hrvatske, AEK može igrati protiv ove momčadi?

Hoće li netko od njegovih ubojica biti na tribinama? Hoće li to biti njihovi partneri u zločinu koji danas na društvenim mrežama slave ubojstvo? Oni koji nas proklinju i koji su ponosni na ubojstvo koje su počinili njihovi suputnici u organiziranom kriminalu?

Tko nas zapravo tjera da igramo utakmice dok kaplje krv našeg ubijenog navijača i ostalih koji su teško ozlijeđeni? Kad svi znaju da oni koji su ovdje došli ubijati su sastavni dio organizacije s kojom moramo igrati nogomet?

Je li lobiranje Hrvatske u kontekstu UEFA-e važnije od ljudskog života kojeg su oduzele ubojice? Zahtijeva li dobrobit europskog nogometa da naše igrače tjeramo da igraju nogomet u u svom domu kao da se ništa nije dogodilo?

Postoji samo jedan način – trenutačna i oštra kazna! Civizilirani europski nogometni svijet to čeka", stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close