Modrić na čelu

Petorica Hrvata u najboljoj momčadi Lige nacija

Dominik Livaković je dva puta vadio loptu iz mreže, ali imao je nekoliko izvanrednih obrana s kojima je zaslužio visoku 6.9 ocjenu.
Sport / Nogomet | 16. 06. 2023. u 11:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Finale Liga nacija donosi nam pravi spektakl, sraz Hrvatske i Španjolske na kultnom De Kuipu u Rotterdamu.

Na putu do velikog finala Vatreni su nakon drame u produžecima svladali Nizozemsku s 4:2, briljirao je kapetan Luka Modrić, ali i još četvorica Vatrenih koji su završili u najboljoj momčadi polufinala Lige nacija, prema izboru SofaScorea.

Dominik Livaković je dva puta vadio loptu iz mreže, ali imao je nekoliko izvanrednih obrana s kojima je zaslužio visoku 6.9 ocjenu. U posljednjem redu su svoje mjesto pronašla dva Vatrena, Josip Stanišić i Ivan Perišić.

Stanišić je ušao u igru u 79. minuti susreta umjesto Josipa Juranovića, dok je Perišić odigrao cijelu utakmicu na poziciji lijevog beka, prenosi Gol.hr

U veznom redu svoje je mjesto pronašao neuništivi Modrić, koji je zaradio uvjerljivu najveću ocjenu - 9.0. Osim što je zabio pogodak, upisao asistenciju i izborio kazneni udarac, Modrić je plijenio pozornost svojom požrtvovnošću tijekom gotovo cijelog susreta.

Iz igre je izašao u 119. minuti i zaradio ovacije cijelog stadiona.

Također, u najboljoj momčadi svoje je mjesto pronašao i čovjek odluke Bruno Petković, koji je zabio pogodak i izborio kazneni udarac u produžecima susreta. On je pak zaradio ocjenu 7.7.

Livaković (Hrvatska) - Stanišić (Hrvatska), Toloi (Italija), Acerbi (Italija), Perišić (Hrvatska) - Modrić (Hrvatska), Rodri (Španjolska), Wieffer (Nizozemska) - Joselu (Španjolska), Petković (Hrvatska), Pino (Španjolska).

Kopirati
Drag cursor here to close