Zadovoljan igrom

Petković nakon Krasnodara: Mislim da mi je ovo bila najbolja utakmica za Dinamo

Naglasio je kako se Dinamo ne smije opustiti pred uzvrat.
Sport / Nogomet | 19. 02. 2021. u 21:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Pixell / Bruno Petković 

Igrači Dinama vratili su se u Zagreb nakon važne europske pobjede protiv Krasnodara od 3:2 u prvoj utakmici šesnaestine finala Europa lige, a Bruno Petković je rekao za medije kako je odigrao najbolju utakmicu za Dinamo.

Napadač Dinama Bruno Petković je postigao dva pogotka u Rusiji u 15. i 54. minuti i sudjelovao kod trećeg gola koji je zabio Atiemwen u 75. minuti susreta.

''Zadovoljan sam i svojom igrom i onim što je momčad pokazala. Mogli smo možda i s komotnijim rezultatom doći natrag, ali ovo je pozitivan rezultat koji nas drži u igri. Ako u uzvratu ne bude opuštanja i ako budemo na nivou, imamo dobre izglede, rekao je.

Naglasio je kako se Dinamo ne smije opustiti pred uzvrat.

''Kasno je plakati za prolivenim mlijekom. Utakmica je odigrana i rezultat je taj koji jeste. Igra nas veseli, odigrali smo hrabro, muški. To samo trebamo ponoviti na Maksimiru. Ne mislim da će se puno toga mijenjati na Maksimiru. Moramo na teren izaći s istim stavom, a ne s mislima da imamo 3:2. Vjerujem da će i Krasnodar igrati istu utakmicu. U njih je cijela ekipa u napadu i normalno je da imaju probleme u defenzivi. Ako budemo pravi, vjerujem da ćemo i na Maksimiru to kažnjavati'', rekao je Petković.

''Mislim da mi je ovo bila najbolja utakmica za Dinamo. Da se uvijek može igrati najbolje, nogomet ne bi uopće bio zanimljiv. Svaku utakmicu želim odigrati dobro. Nisam u stanju da stalno igram na odličnom nivou. Moram povećati konstantu i biti dobar kada je loš dan, a kad je odličan dan da budem odličan'', mišljenja je Petković.

Rekao je kako momčad ne priča o europskim dometima, a razlozi su velika borba s Osijekom u HNL-u i snaga Krasnodara.

''Ne pričamo o dometima u Europi jer zagustilo nam je u prvenstvu. Osijek nam je bio izrazito blizu i do te utakmice nitko nije spomenuo Krasnodar'', rekao je, prenosi HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close