Gromada

Bruno Petković: 'Puno batina? To je dio mog posla'

“Bitka sa stoperima, puno batina? To je dio mog posla, uvijek sam išao na loptu i preferiram ovakve utakmice. Uzvrat? Neće biti lakše, moramo biti maksimalno fokusirani ako želimo proći dalje”, izjavio je Petković nakon pobjede u Rusiji.
Sport / Nogomet | 18. 02. 2021. u 22:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Pixsell / Bruno Petković, ratnik i nogometni znalac

Maestralnu je utakmicu u Krasnodaru odigrao Bruno Petković te s dva gola i sjajnom majstorijom uoči trećeg odveo Dinamo do pobjede 3:2.

Dinamo je napravio veliki korak prema osmini finala Europske lige pobjedom 3:2 kod Krasnodara.

Petković je bio nokautiran i kod prvog gola kojeg je zabio, nije mu zasmetalo, pa je zabio još jedan, a onda u akciji za treći gol Plavih okrenuo tri igrača Krasnodara.

"Bilo je bitno izvući dobar rezultat, jako je pozitivan. Igrali smo odlično za gledatelje, možda ne za trenere. Otvoreno i odličan rezultat, ali nije ni blizu gotovo", rekao je Petković, prenosi 24sata.

"Bitka sa stoperima, puno batina? To je dio mog posla, uvijek sam išao na loptu i preferiram ovakve utakmice. Uzvrat? Neće biti lakše, moramo biti maksimalno fokusirani ako želimo proći dalje", dodaje napadač Dinama.

Dinamov trener Zoran Mamić osvrnuo se također na junaka Brunu Petkovića.

"Bruno je zabio dva gola, borio se kao lav, zadržavao lopte, asistirao. Znamo kakvu kvalitetu imamo u njemu i ovo je dokaz koliko on može i njemu putokaz kako ostvariti snove i želje, da bude nositelj igre i Dinama i reprezentacije, da ostvari i veliki transfer. Na njemu je sve, on sam odlučuje koliko će daleko doći", kazao je Mamić.

Kopirati
Drag cursor here to close