Prinudno

Petković mora na pauzu

Petković je protiv Brava "lažnjakom" poslao suparnika u prazno, a onda mu prodao i "tunel" u svom stilu, međutim, brzo je završio na natopljenom travnjaku.
Sport / Nogomet | 19. 01. 2023. u 12:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak odigrana generalka uoči nastavka sezone Dinamu je donijela pobjedu protiv slovenskog Brava (2:0), ali i jednu lošu vijest. Naime te večeri ozlijedio se napadač Modrih Bruno Petković, a tijekom današnjeg dana dobili smo nove informacije o stanju Vatrenog.

"Nakon odrađene dijagnostike ozljede utvrđeno je da Bruno Petković ima kontuziju mišića natkoljenice. Odmah po završetku pretraga igrač Dinama krenuo je u proces rehabilitacije u trajanju od nekoliko tjedana, a ovisno o tijeku oporavka znat će se period mogućeg povratka", službena je informacija iz kluba.

Podsjetimo, Petković je protiv Brava "lažnjakom" poslao suparnika u prazno, a onda mu prodao i "tunel" u svom stilu, međutim, brzo je završio na natopljenom travnjaku, pišu Sportske novosti

S njegovog se lica moglo odmah iščitati da nešto nije u redu. Zabrinuto je Bruno tada pogledao prema klupi i dao do znanja da nije dobro. Minutu kasnije, šepajući je napustio teren, a njegovo mjesto u napadu zauzeo je Josip Drmić.

Dinamo, napomenimo i to, nastavak prvenstva otvara ove subote u 17:30 sati utakmicom protiv Gorice.

Kopirati
Drag cursor here to close