Ništa od transfera?

Barcelona želi Brozovića: Iskrsnuo problem na koji nisu računali

Reprezentativac Obale Bjelokosti trebao bi biti dio paketa, odnosno zamjene između dva kluba u kojoj bi sudjelovao Brozović s jedne i Kessie s druge strane. No, Kessieju se ne odlazi s Camp Noua.
Sport / Nogomet | 17. 01. 2023. u 12:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hoće li Marcelo Brozović karijeru nastaviti u Barceloni? Katalonski velikan je 'zagrizao' za dovođenje hrvatskog reprezentativca, španjolski i talijanski mediji danima naveliko pišu oko cijelog posla, ali Mundo Deportivo tvrdi kako vjerojatno neće biti ništa. I to ne zbog Barcelone, Intera ili Brozovića.

Problem je, naime, u Francku Kessieju. Reprezentativac Obale Bjelokosti trebao bi biti dio paketa, odnosno zamjene između dva kluba u kojoj bi sudjelovao Brozović s jedne i Kessie s druge strane. No, Kessieju se ne odlazi s Camp Noua, prenose Sportske novosti

On je u Barcelonu stigao besplatno prošlog ljeta nakon što je odlično igrao u Milanu. No, u redovima Barcelone se do sada nije naigrao - ima tek 8 nastupa u Primeri, a uglavnom je ulazio s klupe.

U Ligi prvaka je igrao nešto više, ali je jasno kako Xavi ne računa previše na njega što je želio iskoristiti Inter u kojem dobro prate njegove igre u redovima gradskog rivala.

Kessie bi se Nerazzurrima odlično uklopio u planove, ali Mundo Deportivo kaže kako 26-godišnji veznjak još ne želi otići iz Barcelone spreman da se izbori za Xavijevo povjerenje.

Kopirati
Drag cursor here to close