Perija se vraća

Perišić počeo trenirati, otpao za prvu provjeru Spursa u Koreji

Perišić je počeo lagano trenirati bez lopte, ali zasad još mora raditi po individualnom programu. Kroničari Spursa javljaju kako ga sigurno neće biti na prvoj provjeri Tottenhama u Južnoj Koreji.
Sport / Nogomet | 12. 07. 2022. u 22:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Tottenham Hotspur | Twitter / Ivan Perišić

Proteklih dana mediji su objavili ''senzacionalnu'' vijest s treninga Tottenhama kako su svi prvotimci, računajući Kanea i Sona, popadali nakon ubitačnog ritma trenera Contea, samo je Ivan Perišić stajao na nogama.

Istina je ponešto drukčija.

Perišić, koji je početkom ljeta stigao iz Intera bez odštete, još se oporavlja od ozljede koju je zaradio u svojoj posljednjoj utakmici za crno-plave i zbog koje je propustio lipanjske ispite Vatrenih u Ligi nacija, a sad je s Dalekog istoka stigla fotografija koja će razveseliti mnoge navijače kockastih i Spursa.

Hrvatski reprezentativac oduševio je korejske navijače kad se pojavio na Tottenhamovoj pripremnoj turneji po toj zemlji, a brutalni prvi trening Antonija Contea odgledao je stojeći uz teren.

Perišić je počeo lagano trenirati bez lopte, ali zasad još mora raditi po individualnom programu.

Kroničari Spursa javljaju kako ga sigurno neće biti na prvoj provjeri Tottenhama u Južnoj Koreji, odnosno da će morati propustiti susret protiv najboljih 11 korejske lige u srijedu.

Ivan trenutačno radi na snazi i još nije počeo trenirati s loptom, a još treba vidjeti hoće li se stići potpuno oporaviti za okršaj protiv Seville njegova bivšeg reprezentativnog suigrača Ivana Rakitića, koji je zakazan za 16. srpnja, javlja Gol.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close