Kolege zapljeskali Ivanu

Perišić će u Bundesligi morati 'odraditi' žute kartone sakupljene u Italiji!?

Bayern novu sezonu otvara u petak protiv Herthe, ali Perišić nema pravo nastupa. Naime, on je u u zadnjem kolu prošle sezone Serie A zaradio peti žuti karton, a tamošnji propisi kažu da se utakmica kazne treba odraditi u idućem ciklusu...
Sport / Nogomet | 14. 08. 2019. u 14:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon prelaska u FC Bayern iz milanskog Intera, Ivan Perišić istrčao je na svoj prvi trening s novim radnim kolegama. Bild piše kako su hrvatsko pojačanje na trening kampu u Säbener Straße susreli na samom izlasku iz kabine.

Ozbiljan i koncentriran, Perišić je na trening izišao u pratnji trenera Nike Kovača i Lucasa Hernándeza (23), najskupljeg Bayernova pojačanja u povijesti.

Bild navodi kako je Hrvat imao sjajan prijem kolega koji su mu zapljeskali nakon što im se po prvi put pridružio.

Nakon kraćeg Kovačeva govora, okruženog prvotimcima Bayerna, upalo je u oči da je Perišić tijekom zagrijavanja najviše ćaskao s Robertom Lewandowskim.

Nikakvo čudo jer se dvojica vrsnih napadača dobro poznaju iz vremena kad su dijelili svlačionicu u Borussiji Dortmund. Lewa je tamo boravio od 2010. do 2014., a Ivan od 2011. do 2013., što znači da su imali dvije zajedničke godine u žuto-crnom dresu.

Međutim, nije Lewandowski jedini kolega s kojim je Perišić razmjenjivao srdačne rečenice. Njegovi dobri poznanici iz Bundeslige Thomas Müller i Jérôme Boateng također su se prema Ivanu odnosili kao da je tu već godinama.

Nakon 50 minuta zajedničkog treninga, Ivan Perišić je apsolvirao i posebnu 'porciju' kondicijskih vježbi s dr. Holgerom Broichom, s ciljem procjene njegovog trenutačnog fitnesa.

Dolaskom Perišića, trener Niko Kovač sada po krilima ima sjajne igrače, četvoricu eksplozivnih nogometaša koji su ujedno onim drugima svojevrsni 'backup' za slučaj ozljede ili kazne, a pored Ivana Perišića (30) tu su još Kingsley Coman (23), Serge Gnabry (24) i Alphonso Davies (18).

FC Bayern je službeno objavio da je Perišiću dodijeljen dres s brojem 14.

Bayern novu sezonu otvara u petak protiv Herthe, ali Perišić nema pravo nastupa. Naime, on je u prošloj sezoni Serie A zaradio peti žuti karton, upravo u zadnjem kolu, a tamošnji propisi kažu da se utakmica kazne treba odraditi u idućem prvenstvenom ciklusu. Bez obzira što je prešao u Bundesligu, Perišić je kaznu morao prenijeti na prvu prvenstvenu utakmicu!?

Zaista neobičan propis...

Kopirati
Drag cursor here to close