FC Bayern

Kamere snimile Perišića u Münchenu: Stigao na liječnički pregled!

Novinari Bilda uhvatili su Perišića u dobrom raspoloženju prilikom ulaska u kliniku u koju je stigao u pratnji svog zastupnika Nenada Jestrovića.
Sport / Nogomet | 12. 08. 2019. u 12:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bild / Ivan Perišić, snimljen u ponedjeljak u Münchenu

Njemački Bild donosi na svome portalu ekskluzivnu vijest kako je Ivan Perišić stigao na liječnički pregled u München kod doktora Rolanda Schmidta u klinici 'Barmherzige Brüder', te bi se u srijedu trebao priključiti treninzima Bayerna.

Novinari Bilda uhvatili su ga u dobrom raspoloženju prilikom ulaska u kliniku u koju je stigao u pratnji svog zastupnika Nenada Jestrovića.

"Da bio sam na pregledu. Dat ću sve od sebe".

Uskoro bi trebao pasti i konačni dogovor u kojem bi hrvatski nogometni reprezentativac trebao otići na jednogodišnju posudbu iz milanskog Intera u redove njemačkog prvaka Bayerna.

Još uvijek nisu poznati svi detalji posla, ali spominje se kako bi Bayern za Vatrenog za jednogodišnju posudbu trebao Ineru platiti pet milijuna eura s opcijom otkupa ugovora po završetku sezone po cijeni od 20 milijuna eura.

Dovođenje Perišića reakcija je na svojevrsni teatar s dovođenjem Leroyja Sanéa (23) iz Manchester Cityja, koji se u međuvremenu ozlijedio te je, barem zasad, otpao iz igre.

Po krilima Bayern ima na raspolaganju dva kvalitetna mlada nogometaša, Sergea Gnabryja (24) i Kingsleyja Comana (23), pri čemu su obojica iznimno osjetljivi na ozljede te je viceprvak svijeta Perišić više nego dobra alternativa po boku.

Prema saznanjima Bilda, Bayern bi do početka sezone u Bundesligi trebao dovesti još jednog vrhunskog napadača.

Kopirati
Drag cursor here to close