U 74. godini

Perez šesti put izabran za predsjednika Real Madrida

Prvi je put na čelo Real Madrida došao 2000. i taj predsjednički mandat je za njega završio 2006. kada je podnio ostavku na tu dužnost.
Sport / Nogomet | 13. 04. 2021. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Florentino Pérez (74) izabran je ponovo, šesti put, za predsjednika Real Madrida, objavio je Kraljevski klub u noći s ponedjeljka na utorak dodajući kako će Perez voditi klub 2025. godine.

"Izborno povjerenstvo je primilo samo jednu kandidaturu i u skladu s pravilnikom Florentino Pérez Rodriguez je proglašen predsjednikom", objavio je Real Madrid u priopćenju objavljenom u noći s ponedjeljka na utorak.

Izborno povjerenstvo madridskog kluba sastalo se u utorak minutu iza ponoći nakon što je pustilo da prođe cijeli ponedjeljak, što je bio krajnji rok za predaju kandidatura za predsjednika Reala.

Kako je bio jedini kandidat, Florentino Perez je automatski izabran i sastanak je završen 15 minuta iza ponoći, navodi se u priopćenju Kraljevskog kluba. To je četvrti uzastopni mandat za Péreza, a ukupno šesti.

Glavni zadaci koji čekaju Péreza u novom mandatu su završetak radova obnove na stadionu Santiago-Bernabeu, vođenje financija kluba nakon pandemije i dovođenje Kyliana Mbappéa i/ili Erlinga Haalanda.

Prvi je put na čelo Real Madrida došao 2000. i taj predsjednički mandat je za njega završio 2006. kada je podnio ostavku na tu dužnost. Nakon toga ponovno postaje predsjednik 2009., a onda je ponovno izabran 2013. te 2017. bez da je imao protukandidata na izborima.

Perez je proveo ukupno 18 godina na čelu madridskog kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close