Predsjednik Reala

Florentino Perez: Modrić je dio legende i povijesti Madrida

"Već smo fokusirani na osvajanje klupskog Svjetskog prvenstva. Ovi igrači su već dio legende i povijesti Madrida. Među njima je i Luka Modrić, osvajač Zlatne lopte i nagrade "The Best".
Sport / Nogomet | 12. 12. 2018. u 11:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid je u utorak imao božićni domjenak na kojem je predsjednik kluba Florentino Perez biranim riječima govorio o kapetanu hrvatske reprezentacije, Luki Modriću.

Modrić je imao fantastičnu 2018. godinu u kojoj je s Hrvatskom stigao do finala Svjetskog prvenstva, a uzeo je i nagrade za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva, najboljeg veznjaka Lige prvaka, najboljeg igrača svijeta u izboru FIFA-e te onu najprestižniju, Zlatnu loptu France Footballa koja se dodjeljuje najboljem nogometašu svijeta u kalendarskoj godini.

"Već smo fokusirani na osvajanje klupskog Svjetskog prvenstva. Ovi igrači su već dio legende i povijesti Madrida. Među njima je i Luka Modrić, osvajač Zlatne lopte i nagrade "The Best". Svi ste svjedoci jednog od najboljih razdoblja u povijesti kluba. Prvi put smo europski prvaci u nogometu i košarci što je svjetsko postignuće. Ovo uspješno razdoblje se dogodilo zahvaljujući zajedništvu u klubu što nam daje stabilnost", govorio je zadovoljni Perez.

Kopirati
Drag cursor here to close