Perez došao na svoje

Perez: Mbappé je već zaboravljen

"Mbappé je već zaboravljen, ništa se nije dogodilo, Madrid je imao savršenu sezonu i to je zaboravljeno pitanje. Danas nema Mbappéa, postoji samo klub Real Madrid", kaže Perez.
Sport / Nogomet | 29. 05. 2022. u 09:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sezona je završila na najbolji način za Real Madrid. Prvo je osvojena titula prvaka Španjolske, pa onda i Liga prvaka. Rekli bi smo idealna, iako je tijekom iste bilo problema. Od neugodnih poraza na terenu pritiska na rukovodstvo kluba, do propalog projekta Superlige i nerealiziranog transfera Kylian Mbappéa. Nakon svega, Florentino Pérez za kojeg će mnogi reći kako je kontraverzan, je dočekao svojih pet minuta.

"Smireni i sretni, svi smo radili cijelu sezonu da bismo mogli doći do Lige prvaka. Ove godine smo imali generalno dobru sezonu, dobra natjecanja, imali smo sreće da smo na putu do finala imali teške suparnike i sve smo ih nadvisili. Ovi igrači su nevjerojatni te su nam priuštili neke utakmice koje nećemo lako zaboraviti."

Naravno da nije mogao izbjeći pitanje o Mbappéu

"Madrid će uvijek nastaviti raditi na tome da ima najbolje igrače, ali Mbappé je već zaboravljen, ništa se nije dogodilo, Madrid je imao savršenu sezonu i to je zaboravljeno pitanje. Danas nema Mbappéa, postoji samo klub Real Madrid".

Iskoristio je priliku da nešto kaže i o "državnim klubovima".

"Imaju najveće budžete i zato imaju najbolje igrače i svi ih jako cijene. Razlika između njih i nas je ta što Real Madrid ne dijeli dividendu. Ono što mi dijelimo je način razumijevanja nogometa, te način na koji proživljavamo njegove najveće vrijednosti - požrtvovnost, zajedništvo s navijačima, ljubav prema igri... Sve je to naslijeđe od Don Santiaga Bernabéua, a ja samo pokušavam živjeti u skladu s vremenom."

Kopirati
Drag cursor here to close