Hercegovački derbi

Pecara skoro rasprodana: "Zrinjski nije nepobjediv"

U 71. velikom hercegovačkom derbiju Široki Brijeg će ugostiti Zrinjski iz Mostara u nedjelju na Pecari u 17 sati u okviru 16. kola m:tel Premijer lige BiH.
Sport / Nogomet | 29. 10. 2022. u 14:26 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sraz dviju vodećih momčadi u ligi najavio je vezni igrač Širokog Brijega Bože Vukoja.

"Veliki hercegovački derbi je uvijek utakmica za prestiž. Ne treba nam poseban motiv za ovu utakmicu. Želimo i dat ćemo sve za pobjedu uz naše vjerne navijače koji nas nose cijelu sezone", govori Vukoja za službenu stranicu Širokog Brijega. 

Trenutačno po broju nastupa najiskusniji igrač Plavo-bijelih maksimalno respektira mostarske Plemiće i napominje kako ipak nisu nesavladivi.

"O kvaliteti Zrinjskog ne treba trošiti riječi, ali imamo i mi svojih aduta. Pobjedom u velikom hercegovačkom derbiju možemo doći na samo bod zaostatka za njima na tablici. Vjerujemo u naše slavlje u sjajnom navijačkom ozračju na Pecari", dodao je.

U kadru Širokog Brijega za ovu utakmicu neće biti samo suspendiranih Ilije Bagarića i Mate Šute.

Ulaznice u pretprodaji gotovo su rasprodane. Na Pecari se očekuje, kao i inače u srazu dviju najboljih momčadi u Hercegovini, sjajno navijačko ozračje pred ispunjenim tribinama.

Kao i prethodnih sezona i utakmica, sjeverna i južna tribina namijenjene su domaćim navijačima, a istočna gostima iz Mostara, prenosi službena stranica Širokog Brijega. 

Pravdu u velikom hercegovačkom derbiju dijelit će Irfan Peljto iz Sarajeva. Izravan prijenos osigurala je Arena Sport TV.

Kopirati
Drag cursor here to close